Personlig Assistans Stockholm

Vi hjälper dig med vardagen

Om oss

VI ERBJUDER ASSISTANS

Vi är en trygg och kompetent samarbetspartner inom personlig assistans, hemtjänst samt en rad olika utbildningstjänster. Vi bygger verksamheten på en stark värdegrund, där vi vill hjälpa och underlätta vardagen för människor.

Vi startade verksamheten för flera år sedan bygger hela vår verksamhet på att erbjuda bättre vård, bättre omsorg och personligt anpassad service. För oss står kundens behov alltid i fokus. Vi arbetar självklart i Stockholm med omnejd men har även verksamheter över hela landet och strävar hela tiden efter att utveckla verksamheten och växa som företag.

Självklart är vi godkända av IVO att arbeta med personlig assistans och vi följer branschens regler och bestämmelser för att säkerställa trygghet och säkerhet.

I stort sett all vår vinst går tillbaka in i företaget. Pengarna används till att ge våra anställda bra löner, goda förmåner och interna utbildningar som leder till personalens utveckling. Vi står för en varm och empatisk människosyn. Vi har självklart kollektivavtal.

Kontakta oss gärna för att boka ett möte, så berättar vi hur vi kan hjälpa just dig. 

 

Vi arbetar efter ledorden kvalitet och tillgänglighet och hjälper dig med allt!